Vacature Verkoper

Wij zijn op zoek naar een ervaren en sportieve verkoper!

Je taken bestaan uit het adviseren van onze klanten over onze producten en het verkopen van deze producten. Je zorgt ervoor dat de klant helemaal tevreden onze winkel verlaat. Daarbij kun je goed met computers overweg en ben je enthousiast en bereid om trainingen te volgen. 

Functie-eisen
Bedrijfsprofiel
Boom Tweewielers is een betrokken familiebedrijf bestaand uit vijf filialen met als hoofdvestiging Berkenwoude. Boom Tweewielers heeft een groot assortiment fietsen en accessoires en tevens een webshop. Door de klantvriendelijkheid en service zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio Krimpenerwaard en Rotterdam. Onze doelstelling is elke dag mensen blij en tevreden met een product of reparatie de winkel te laten verlaten. Er zijn vele klanten die graag wat extra kilometers maken om door onze medewerkers te worden geholpen met het uitzoeken van een nieuwe fiets of reparatie van hun rijwiel. Kijk op onze website voor een indruk van ons bedrijf op www.boomtweewielers.nl.

Is je interesse gewekt en voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan snel met een brief met CV via info@boomtweewielers.nl. Voor vragen over de vacature, bel Corrie Boom (dinsdag-zaterdag) op 06-38243416.